Sideral

Sideral

San Pedro 1865 Cabernet Sauvignon

1865 Cabernet Sauvignon San Pedro

1865 Syrah San Pedro

€ 19,95
SKU
SL-1865S
1865 Syrah San Pedro is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 6

1865 Syrah San Pedro

San Pedro 1865 Syrah is een rode wijn van Viña San Pedro, afkomstig uit Chili. Deze wijn is gemaakt van de Syrah-druif, ook bekend als Shiraz, en vertegenwoordigt het karakter en de expressie van dit druivenras in de Chileense wijngaarden.

De 1865 Syrah heeft een diepe, robijnrode kleur met paarse tinten. Het biedt een intense en complexe neus met aroma's van rijpe bessen, zwarte kersen en pruimen, vergezeld van subtiele hints van kruiden en specerijen. Er zijn ook tonen van cacao en vanille die afkomstig zijn van de houtlagering. In de mond presenteert deze wijn een volle en fluweelzachte textuur, met goed geïntegreerde tannines. De smaak onthult opnieuw de rijpe bessen en pruimen, aangevuld met kruidige tonen en een vleugje zwarte peper. De afdronk is lang en aanhoudend.

Met zijn rijke smaakprofiel, complexiteit en uitgebalanceerde structuur is de San Pedro 1865 Syrah een uitstekende keuze voor liefhebbers van Syrah en rode wijnen in het algemeen.

Wijn - Spijs

De 1865 Syrah van San Pedro is een wijn die goed samengaat met gegrild vlees, stoofschotels, wildgerechten en rijpe kazen. Het kan ook op zichzelf worden genoten als een genereuze en smaakvolle rode wijn.

San Pedro 1865 Syrah

1865 Syrah is een heerlijke Chileense rode wijn van Viña San Pedro uit Chili. Deze wijn is gemaakt van Syrah druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 16°C en 18°C.

Viña San Pedro

Viña San Pedro is een bekende wijnmakerij gelegen in de Curicó-vallei in Chili. Het is een van de oudste en meest gerenommeerde wijnhuizen in het land, met een geschiedenis die teruggaat tot 1865.

Viña San Pedro produceert een breed scala aan wijnen, waaronder rode, witte en mousserende wijnen. Ze zijn vooral bekend om hun rode wijnen, met druivenrassen zoals Cabernet Sauvignon, Carmenère, Merlot en Syrah. Deze wijnen vertegenwoordigen de rijke terroir van de Curicó-vallei en tonen vaak intense fruitige aroma's, zachte tannines en een goede balans.

Naast rode wijnen biedt Viña San Pedro ook witte wijnen aan, zoals Sauvignon Blanc en Chardonnay, die frisheid, levendige zuren en fruitige tonen bevatten.

Viña San Pedro streeft naar kwaliteit en duurzaamheid in hun wijnproductie, met aandacht voor het behoud van het milieu en het respecteren van de lokale gemeenschappen. Hun wijnen worden wereldwijd gewaardeerd en genieten een goede reputatie onder wijnliefhebbers.

Meer informatie
Product 1865 Syrah San Pedro
Land Chili
Producent - Brand Vina San Pedro
Type wijn Rood
Regio Cachapoal Valley
Druivensoort Syrah
Prijs per fles € 19,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal 1